Fotowedstrijd Bloembezoek 2022

DOE MEE !

KNNV, afdeling Den Haag organiseert een fotowedstrijd met als onderwerp “Bloembezoek”.
Deze wedstrijd loopt van half mei tot eind augustus 2022.

Over het onderwerp:

Planten lokken met bloemen insecten om bestoven te worden, zo kunnen zaadjes ontstaan en door dat zaad nieuwe planten. De bloemen geven nectar en stuifmeel om insecten te lokken.
Insecten komen graag, want zij hebben deze stoffen nodig voor de eigen voortplanting en energievoorziening. Het is een prachtig samenspel van de natuur.

Foto’s insturen:

Tot eind augustus mogen de foto’s worden ingestuurd.
Maak één of meer foto’s van een bloem met daarop een bezoeker.
Iedereen kan meedoen.
De foto’s moeten dit jaar (2022) gemaakt worden in Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg of Wassenaar.
Iedere deelnemer mag maximaal drie foto’s insturen.
Vul op het inzendformulier – zo mogelijk – ook een “klein verhaal achter de foto” in.
Klein; dat is hier: tot 600 tekens; dat is ongeveer 120 woorden.
Je krijgt op het ingevulde E-mailadres een bevestiging van inzending.

Beoordeling:

De foto’s kunnen voor een prijs in aanmerking komen.
De foto’s worden beoordeeld op de foto als zodanig, maar ook op het verhaal achter de foto.
De foto’s zullen beoordeeld worden door een deskundige jury bestaande uit Martin van den Hoorn, stadsecoloog van de gemeente Den Haag en Fred Hess, lid van de KNNV afdeling Den Haag, natuurfotograaf en mede-oprichter van het NatuurFotografenGilde, NFG en Anna Kreffer, voorzitter KNNV, afdeling Den Haag.

Wat moet je doen?

Maak foto’s van een “Bloembezoek”.
Onthoud de locatie en per foto en de datum van de foto!
Selecteer één, twee of drie van de foto’s voor inzending.
Bedenk het verhaaltje er bij.

Vul onderstaand aanmeldformulier in en upload je foto(s), maximaal drie, liefst met het “klein verhaaltje”.

Stuur de foto(‘s) in, bij voorkeur in de formats .jpg , .png of .gif; per foto: maximaal 9MB.
Zijn foto’s “groter”; kijk dan voor verkleining bij Foto-tips en bewaar zelf het origineel als dat kan.
Als het verkleinen niet lukt; stuur de foto’s dan in met WeTransfer naar den-haag@knnv.nl

Op redelijke termijn (bv. 2 weken) na de sluitingsdatum wordt de uitslag verwacht en op deze website gepubliceerd. Winnaars krijgen bericht.

Fotowedstrijd Bloembezoek 2022; inzendformulier

• Maximaal 40 tekens a.u.b.
  • Niet verplicht; op dit nummer word je gefeliciteerd - als je een winnaar bent.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 9 MB.
    Upload hier Foto-1; maximaal 9MB a.u.b.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 9 MB.
    Upload hier (evt.) Foto-2; maximaal 9MB a.u.b.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 9 MB.
    Upload hier (evt.) Foto-3; maximaal 9MB a.u.b.
  • Maximaal 60 tekens a.u.b.
  • Noteer hier het "verhaal achter deze foto('s)" - van maximaal 600 tekens - dat de beleving bij het bekijken van de foto('s) verrijkt.
  • Gewenste naam in/bij publicatie van de foto; Bijvoorbeeld: Jantine de Bruin; JdBruin; De Bruin; JdB34. Bij leeg-laten wordt een passende naam uit het "Naam-veld" afgeleid.
    Hiermee verklaart de inzender de rechten op de ingezonden foto's over te dragen aan KNNV afdeling Den Haag. De "Publicatie-naam-fotograaf" mag daarbij in/bij de foto vermeld worden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.